Not my cup of tea

Minibloggandet som är så inne nu förtiden med Instagram och Facebook och Twitter, det är inte min grej har jag insett. När jag väl bloggar vill jag lägga lite fler ord på det jag har art säga. Fler tankar. Mer utläggning. Mer djup.

Jag står i valet och kvalet. Klockan är tio väldigt snart och konfirmationsgudstjänsten börjar när som helst. Vi kommer inte hinna dit i tid. Men E är sugen på att gå ut. På vägen till kyrkan kommer vi att gå förbi ett antal lekplatser. Jag kommer att få släpa en sparkande och skrikande E till kyrkan där han med all säkerhet kommer att sparka och skrika så fort jag försöker gå in i gudstjänsten. Alternativet är att gå i sakta mak, stanna vid lekplatserna och komma fram till kyrkan lagom till kaffet.

BTW så har jag skickat in mitt manus. Har fått svar från tre av fem förlag. Nekande. Domen faller. Väntar på två till domar.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *