Förvånansvärt bra dag

Trots att natten verkligen var dryg så var dagen ganska bra. Väldigt bra till och med. Lektionerna gick smidigt, jag var på gott humör, kunde till och med jobba effektivt på min eftermiddagsplaneringstid som vanligtvis brukar mer eller mindre försvinna i ett moln av ineffektivitet. Idag fick jag mycket gjort. Mycket som behövde göras. Eftermiddagen blev ovanligt trevlig också när maken plockade upp mig från jobbet en timme tidigare än jag vanligtvis brukar sluta. plötsligt fanns tid för andrum. Paus. Glass i solen. Vardagslyx. Sedan hämtade vi en glad pojke på dagis son inte alls var intresserad av att åka hem. Han åt glädjande mycket middag och busar och stojar sedan på ett pojkaktigt och trevligt sätt. Han är så lätt att älska.

Tacksamhet.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *